Bugun...



Bodrum’da hava bugün böyleydi, ama yarın fırtına ve sağanak bekleniyor

Sağanak yağış ve fırtınanın beklendiği Muğla’nın Bodrum ilçesinde kış mola verdi. Aşırı sıcak hava nedeniyle sahil kenarları denize girenler ve güneşlenenle doldu. Yaz günlerini aratmayan görüntüler kameralara yansıdı.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2024 19:39

Bodrum’da hava bugün böyleydi, ama yarın fırtına ve sağanak bekleniyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sağanak yağış ve fırtına beklenirken 24 dereceye varan güneşli ve sıcak hava ile 19 derece ölçülen deniz suyu nedeniyle bugün sahiller denize girenlerle ve güneşlenenlerle doldu taştı. Denize girenler saatlerce sudan çıkmadı.

SOĞUK HAVALAR MOLA VERDİ

Almanya’nın Berlin kentinden tatile gelen Ayşe Hoopklaff (45) “Alman dostlarımızla on günlük tatil için geldik ama bizde bu kadar güneşli ve sıcak hava ile karışlaşacağımızı düşünmemiştik. Hemen hem bütün gün denizdeydik. Bodrum’a kış ya hiç gelmedi; yada soğuk havalar mola verdi” diye konuştu.

 

 

METEOROLOJİ SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA UYARISI YAPTI

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü ise bugün yaptığı açıklamada sağanak yağış ve fırtına uyarısı yaptı. Yapılan açıklamada “Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (05.03.2024 Salı) Muğla’da beklenen gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde kuvvetli ve çok kuvvetli (40-75 kg/m² ), yer yer şiddetli (75-100 kg/m²) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, hortum oluşma riski, ulaşımda aksamalar ile ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

 

 

 

 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI