Bugun...



Bodrum'da gece yarısı kasıtlı çıkarılan yangınlar kabus yaşattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu gece yarısı üç dört farklı noktadan çıkan makilik alandaki yangınlar sabaha kadar sürdü, sitelerin ve evlerin içine kadar giren alevler tatilcilere zor ve korku dolu anlar yaşattı. Yangınların kasıtlı çıkarıldığı iddia edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-05-2021 11:49:29 Tarih: 30-05-2021 11:39

Bodrum'da gece yarısı kasıtlı çıkarılan yangınlar kabus yaşattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde gece boyunca farklı noktalardan çıkan yangınlar şiddetli rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ile orman ekiplerinin müdahale ettiği Akyarlar, Yakaköy , Çilek Caddesi ve Kabasıkz mevkilerinde çıkan yangınlar sitelerde ve yazlıklarda kalanlara korku dolu anlar yaşattı. Akyarlar Mahallesi’nde alevler sitelerin içine kadar girdi. İtfaiye ekipleri ve vatandaşların yardımı ile alevler evlere sıçramadan önlendi.

 

 

GECE YARISI YANGIN KABUSU İLE UYANDIK

 

Sabaha kadar süren yangının kabus yaşattığını belirten evli ve iki çocuk babası emekli öğretmen Halil Saygılı (46) “Geceyarısı uyandığımızda birkaç noktadan birde alevlerin yükseldiğini gördük. Rüzgar ile birlikte alevler bahçelerimizin içine kadar girdi, bahçe hortumları, kazma kürek ne varsa müdahale ettik, itfaiyede tam zamanında yetişti, bu yangınlar kendiliğinden çıkmış olamaz” diye konuştu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi tarafından verilen bilgiye göre yangının bazı kişi veya kişiler tarafından çıkarıldığı, aynı anda çıkan yangınlarla ilgili jandarmanın soruşturma başlattığı belirtildi. Yangınlarda ilk belirlemelere göre 5 hektar makilik bir hektarlık tarım arazisi zarar gördü.

 

 

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI