Bugun...



Bodrum’da feci kaza, 4 yaralı var. Yaralı yakınları basın mensuplarına saldırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu gece yarısı meydana gelen kazada bir otomobil ile kamyonet çarpıştı. 4 kişinin yaralandığı kazada otomobildeki bir kişi sıkıştı. Kurtarma çalışmaları devam ederken yaralıların olay yerine gelen yakınları, yaralıları bırakıp basın mensuplarına saldırdı.

facebook-paylas
Tarih: 06-07-2022 00:20

Bodrum’da feci kaza, 4 yaralı var. Yaralı yakınları basın mensuplarına saldırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi Yeni Hastane Kavşağı’nda bu gece yarısı meydana gelen kazada 38 YL 694 plakalı otomobil ile kavşakta dönüş yapan  48 E 3378 plakalı kamyonete çarpmıştı.

 

OTOMOBİL HURDA HALİNE GELDİ BİR KİŞİ ARAÇTA SIKIŞTI, YARALILARI BIRAKIP BASKIN MENSUPLARINA SALDIRDILAR

Hurda haline gelen otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı. Bir yaralının sıkışması üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kazada yol trafiğe kapatıldı. Yaralılar ambulanslarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne taşınırken, yaralıların yakınları “Neyi çekiyorsun sen neyi” diyerek olay yerinde görüntü ve fotoğraf çeken basın mensuplarına saldırdı. Bodrum Sıcak Haber yöneticisi Selim Turan’a saldıran kişi elinden telefonunu alarak yere atıp kırdı. Saldırganların basın mensuplarına saldırısını vatandaşlar önledi.

 

YARALI 20  DAKİKADA KURTARILDI

Otomobilin içerisinde sıkışan yaralı sağlık ekipleri tarafından koluna serum takılarak 20 dakikada kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI