Bugun...



Bodrum’da danslarıyla hayran bıraktılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde "29 Nisan Dünya Dans Günü Şenliği" etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte sahne alan çocuk ve genç dansçılar birbirinden güzel danslarla izleyenleri büyüledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-04-2022 13:41:44 Tarih: 30-04-2022 12:21

Bodrum’da danslarıyla hayran bıraktılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Bodrum Dans Kulübü tarafından düzenlenen "29 Nisan Dünya Dans Günü Şenliği" yapıldı. Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde düzenlenen etkinliğe 34 okul ve dans kulübünden yaklaşık 700 dansçı katıldı. Yaklaşık 3 saat süren gösteriyi ilçede aralarında yabancı turistlerinde bulunduğu yaklaşık 2 bin sanatsever ve dans tutkunu hayranlıkla izledi. Halk oyunlarından baleye, flamenkodan sirtakiye ve valse kadar  33 farklı stilde dans gösterisini sunan dansçılar dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

 

Bodrum Dans Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özvezneci, pandemi nedeni ile ara verilen dans gösterilerine yeniden başladıklarını belirterek “Dans, spor ve sanat ile yeniden eski günlere dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ara verdiğimiz süre içerisinde aralarında Türkiye ve Avrupa’da derece yapmış dansçılarımız mümkün olduğu kadar çalışmalarını aksatmadan sürdürdüler. Dans okul ve kulüplerimizde aynı çabayı gösterdi. Ve bugün yüzlerce dansçıyı binlerce seyirci ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI