Bugun...



Bodrum'da "Daha temiz bir nefes"

Bodrum'un kıyılarının, koylarının, doğal güzelliklerinin korunması ve çevre bilincinin oluşturulması amacıyla Bodrum Belediyesi'nin sürdürdüğü temizlik etkinlikleri aralıksız devam ediyor. Üniversite öğrencilerinin katıldığı etkinlikte Müsgebi Mahallesi Kabakum Mevkiinde temizlik yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2021 14:29:07 Tarih: 18-12-2020 17:53

Bodrum'da

Bodrum Belediyesinin destekleri ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitim Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf öğrencilerinin başlattığı proje kapsamında yapılan temizlik sonunda Kabakum Mevkii çöplerden arındırıldı.

 

Sabah saatlerinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Müzik Öğretmenliği öğrencileri ve temizlik işleri ekiplerinin katılımı ile Kabakum sahili ve çevresinde  “Temiz Bir Nefes” projesi kapsamında çevre temizliği gerçekleştirildi. 

 

Bodrum Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin öğrencilerle birlikte gerçekleştirdiği etkinlikte, sigara izmaritinden, pet şişelere, plastik atıklardan cam  atıklara kadar pek çok çeşitte torbalar dolusu atık toplandı.

 

Çevre kirliliğine dikkat çekip, daha güzel bir doğada yaşamak ve konu hakkında farkındalık yaratmak için temizlik faaliyetlerine katıldıklarını ifade eden öğrenciler “Temiz Bir Nefes” projesine destek olanlara ve  belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.

 

 




Editör: Turan Akyüz




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI