Bugun...



Bodrum’da çok renkli zabıta haftası kutlaması

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 1-7 Eylül Zabıta Haftası kapsamında etkinlikler düzenlenen etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikleri yerli ve yabancı turistlerde ilgi ile izledi. 

facebook-paylas
Tarih: 01-09-2023 12:06

Bodrum’da çok renkli zabıta haftası kutlaması

Zabıta Teşkilatının 197’nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bodrum Belediye Meydanı'nda tören düzenlendi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. 

Törene Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile başkan yardımcıları, Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürü Deniz Özyıldız, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak,  siyasi parti temsilcileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şube Başkanı Hasan Külcü, birim müdürleri ile zabıta personelleri katıldı. Belediye Meydanı'Ndaki törenleri yerli ve yabancı turistlerde ilgi ile izledi.Zbıt ekipleri Boıdrum caddelerinde kortej oluşturdu.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşma yapan Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürü Deniz Özyıldız, Zabıta Teşkilatının 197’nci kuruluş yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Bugün Zabıta Teşkilatının 197. kuruluş yıl dönümünde bu sevincimizi birlikte paylaşma nezaketi gösteren değerli katılımcılara mensubu olduğum Zabıta Teşkilatı adına minnet ve saygılarımı sunarım. Zabıta Teşkilatı 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin güzel ilçemiz Bodrum’da halkın sağlığı, mutluluğu, düzeni ve güvenli bir şekilde yaşamın sürdürülmesi için görev yapmaktadır. Bundan sonraki süreçte de Zabıta Teşkilatı olarak halkın güvenliği, sağlığı için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak şunları söyledi: “Yaklaşık 200 yıldır ülkemizin, vatandaşımızın, insanımızın güvenliği, huzuru, sağlığı için çalışmaktadır. Zabıtalarımız son dönemde salgından itibaren Bodrum’un artan nüfus yoğunluğuna yetişmeye çalışıyorlar. Sadece sokakta, yönergesindeki, talimatındaki, tüzüğündeki çizilmiş görevlerin dışında da daha birçok görevi büyük bir özveri ile yerine getiriyorlar.” dedi.

Törenin ardından, başkanlık makamını ziyaret eden zabıta personeli kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında bayrak yürüyüşü ve araç korteji gerçekleştirdi.

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Belediye Meydanında öğle saatlerinde vatandaşlara lokma ikramında bulunulurken akşam saatlerinde ise çocuklara dondurma ikram edildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI