Bugun...



Bodrum'da bu manzarayı görenler şok oldu, hayran bırakan güzellik

Bodrumlular bu sabah kar güzelliği ile uyandı. Sabah saatlerinde uyanan ve dışarıya bakan Bodrumlular ilçenin beyaza büründüğünü görünce kısa süreli şok geçirdi. Bazıları bol bol fotoğraf çekti, iş ve okullara gidenler ise kartopu oynadı. Evlerinden işlerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar güzelliği görünce mola verip kartopu oynadı.

facebook-paylas
Tarih: 25-01-2022 11:36

Bodrum'da bu manzarayı görenler şok oldu, hayran bırakan güzellik

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu sabah saatlerine kadar yağan kar nedeniyle ilçede yaşayanlar birbirinden güzel manzaralarla güne başladı. Beyaz örtü içerisinde olan mahalle ve köylerde kar sevinci yaşandı. Yüksek kesimlerde 40 cm. ye kadar ulaşan kar nedeniyle ilçedeki görüntüler Uludağ’ı aratmadı. Sabah saatlerinde Mazı, Yukarı Mazı, Armutçuk, Gölyaka, Dereköy yollarının tamamen karla kaplanması nedeniyle birçok öğrenci ve çalışan işlerine gidemedi. İş makinaları ile yolların açılmasının ardından saat 10.30 sıralarında yaşam normale dönmeye başladı.

 

 

DOĞA MANZARASI HAYRAN BIRAKTI, GÜZELLİĞİ GÖRÜNCE KARTOPU OYNADILAR

İlçenin yüksek mahalle ve köylerinde oturanlar ise  evlerin, yolların ve bahçelerin tamamının karlarla kaplandığını görünce kısa süreli şok yaşadı. Erken saatlerde işe gitmek için yola çıkanlar ise Yalıkavak Mahallesi Değirmenler Mevkii'nde araçlarını durdurarak kartopu oynamanın heyecanını yaşadı. 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI