Bugun...



Bodrum’da Aras’tan Mandalinci’ye tarihi bayrak değişimi

Hafta sonunda gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Bodrum Belediye Başkanlığı’nı kazanan CHP’li Tamer Mandalinci, seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ahmet Aras’tan bugün düzenlenen törenle görevi teslim aldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-04-2024 15:23:26 Tarih: 03-04-2024 15:12

Bodrum’da Aras’tan Mandalinci’ye tarihi bayrak değişimi

Hafta sonunda gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından Bodrum Belediye Başkanlığı’nı kazanan CHP’li Tamer Mandalinci, seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanan Ahmet Aras’tan bugün düzenlenen törenle görevi teslim aldı.

Tamer Mandalinci önce CHP’li meclis üyeleri ile birlikte Bodrum Adliyesi’ndeki İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını aldı. Ardından yanında eşi Sezil Mandalinci ile Bodrum Belediyesi’ne geçen Mandalinci’yi burada Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yaklaşık üç bin kişilik grup karşıladı.Bodrum Belediye Meydanı’ndan 50 metre ilerideki Belediye Binası’na Ahmet Aras ve Tamer Mandalinci vatandaşların yarattığı kutlama izdihamı nedeniyle 30 dakikada güçlükle ulaşabildi.

ARAS SU MÜJDESİ VERDİ

Ahmet Aras Belediye Başkanlığı binası önünde vatandaşlara yönelik yaptığı konuşmada Bodrum’da başlatılan ve yarım kalan projeleri Büyükşehir Belediyesi ile birlikte tamamlayacaklarını belirterek “Bundan böyLE Mandalinci kardeşimle ilçenin sorunlarını hızla çözeceğiz. İlk olarak Milas Ekinanbarı ve Bodrum Turgutreis’te tuzlu su arıtma tesisleri kurarak ilçenin içme suyu sorununu çözeceğiz. Bodrum, Muğla Ve Türkiye’de seçimlere yasal olarak giren adayları demokrasi dışı yollarla adaylığın gasp ediyorlar,bunların ülkeyi karıştırmalarına izin vermeyeceğiz, kirli oyunlara alet olmayacağız” dedi.

KADINLAR GENÇLER VE ÇOCUKLARA POZİTİF AYRIMCILIK UYGULAYACAĞIZ

Tamer Mandalinci ise yaptığı konuşmada Bodrum’un yol,su, alt yapı benzer sorunlarını Ahmet Aras’ın desteği ile çözeceklerini organize biçimde uyum içinde çalışacaklarını belirterek “Kentin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz.Bir yandan alt yapıya ağırlık verirken bir yandan çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik pozitif ayrımcılıkla projelere destek vereceğiz” diye konuştu.

 

Mandalinci konuşmasını “Tamer Mandalinci 59 günlük çok yoğun geçen bir kampanya sürecinin sonunda bodrumda ilçe örgütümle ilçe başkanımla kadın kıllarımla gençlik kollarımla, partililerimle, parti emekçilerimle, partili partisiz hiç kimseyi ayırmadan son derece güzel bir kampanya süreci yönettik. Bu kampanya sürecinde insanlarımıza zaten tanıyan vardı ama tanımayanlara kendimizi anlattık. Yaptığımız ve yapacağımız işleri vizyonumuzu gençliğin neden Türk siyasetinde daha aktif olması gerektiğini ve gençliğin enerjisi ile beraber bodrumda sorunların nasıl hızlı bir şekilde çözüleceğini ve Muğla Büyükşehir Belediyesinden tam olarak destek aldığımızda Muğla Büyükşehir Başkanımız sayın Ahmet Aras’la el ele verdiğimizde bodrumumuzu gerçekten nasıl bir cennetten köşe yapabileceğimizi anlattık. 31 Mart günü sandığa giden kıymetli hemşerilerimizin yoğun takdiri ile beraber hem Bodrumda hem Muğla’mızın diğer bütün ilçelerinde 6 olan ilçe sayımızı 11’e çıkararak çok güçlü bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını en üste taşımış bulunuyoruz. Ben Bunda emeği geçen bütün Muğlalı hemşerilerime, Bodrumlu hemşerilerime ve tabi ki Muğla Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Arasa, partililerime özverili çalışmaları için çok teşekkür ediyorum.

Ve görüyorum ki 31 marttan beri sadece Bodrum’da Muğla’da değil bütün Türkiye’de vatandaşlarımın yüzünde mutlu bir tebessüm var. Biz sevince hasret kalmışız. Biz mutluluğa hasret kalmışız. 31 Martta o mutluluğu ülkemize getirdik. Baharı getirdik. Ve inşallah önümüzdeki ilk genel seçimde de tam anlamıyla bayramı yaşayıp hep beraber ülkedeki bu bizim silip attığımız yok ettiğimiz sandığa hapsettiğimiz kutuplaştırıcı ortamı bir daha bu topraklara girmemek üzere geldikleri gibi geri gönderiyor olacağız.

Kıymetli hemşerilerim şahsıma göstermiş olduğunuz ve ekip arkadaşlarıma göstermiş olduğunuz ilgiden alakadan ve güvenden dolayı hepinize çok teşekkür ederim.

Gençliğimizden aldığımız enerjiyle ve laik Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği gençliğe hitabetten aldığım emirle ve vizyonla önümüzdeki 5 yılda siz değerli bodrumlular için durmadan yılmadan yorulmadan çalışacağıma söz veriyorum. Hepinize sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.” Sözleri ile bitirdi

 

Konuşmaların ardından Bodrum Belediye Başkanlığı makamına geçen Mandalinci ve Aras burada alkışlar arasında devir teslim törenini gerçekleştirdi. Aras Mandalinci’ye Bodrum Belediyesi rozetini takarak , belediye mührünü verdi.

 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI