Bugun...



Bodrum Belediyesi Çağrı Merkezi yeni yerine taşındı

Bodrum Belediyesi'nin, uzaktan erişim yoluyla vatandaşlarla ilk temas noktası olan, halkla ilişkiler faaliyetlerinin en etkin yürütüldüğü Çağrı Merkezi, yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-01-2021 13:05:20 Tarih: 31-12-2020 12:41

Bodrum Belediyesi Çağrı Merkezi yeni yerine taşındı

Cevat Şakir Mahallesi Bedesten İş Hanı 2. katındaki (Eski nikah salonu) modern, ferah ve konforlu yerinde çalışmaya başladı. Çalışanlarının, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmeleri için özel tasarlanan Çağrı Merkezi, düzenlenen sade bir törenle açıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Aras "Çağrı Merkezi belediyenin iletişim kanalıdır. Halkımızla birebir konuştuğumuz, mailleştiğimiz bir alandır. Whatsapp kanallarımızda dahil hepsi Çağrı Merkezi tarafından yönetilmektedir. Çağrı Merkezi Belediyenin kalbi diyebiliriz. Bu merkez, sadece gelen telefonlara cevap vermek değil, aynı zamanda belediyenin halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütüldüğü bir alan olmalıdır. Yani biz, Çağrı Merkezi derken sadece insanların şikayetlerini değil, geri dönüş yapıp, onların sorunlarına inebilen ve belediyenin diğer faaliyetlerini vatandaşlara duyurabilen bir merkez olarak değerlendiriyoruz” dedi.

2016-2019 yılları arasında toplam 137 bin civarında çağrı alan merkez, 2019-2020 yılları içinde toplamda 335 binden fazla çağrı aldı.

18 personel ile 7/24 hizmet esasına dayalı olarak faaliyet gösteren merkeze, Bodrum Belediyesi’nin “444 00 48” ve “153” çağrı numaralarından ulaşabilir.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI