Bugun...



Bodrum açıklarında yelken yarışı heyecanı

Milta Marina desteği ile Schüco ana sponsorluğunda 05-06 Şubat tarihlerinde düzenlenen Schüco-Bayk Kış Trofesi 2. Ayak yarışları, özenle hazırlanan rota ve parkur alternatifi ile farklı mücadelelere tanık oldu. Bodrum sularında görsel şölen yaşattı.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-02-2022 16:20:31 Tarih: 09-02-2022 16:08

Bodrum açıklarında yelken yarışı heyecanı

 

IRC A, IRC B ve destek gurubunda 27 teknenin kayıt verdiği yarış haftasına 1.ayak yarışlarına göre daha düşük rüzgarlı, güneşli bir hava eşlik etti.Cumartesi günü tüm filoya  ilk yarış olarak startı verilen coğrafi rotanın ardından, IRC A sınıfları için  planlanan 2. yarış kurulan şamandıra parkuru ile tamamlandı.  Pazar günü rüzgarın daha da azalması filoyu tedirgin etse de,  rüzgar yoğunluğu bulunan bölgede tüm sınıflara uygulanan coğrafi rota ile yarış başarıyla gerçekleştirildi.

IRC A, IRC B ve destek gurubunda 27 teknenin kayıt verdiği yarış haftasına 1.ayak yarışlarına göre daha düşük rüzgarlı, güneşli bir hava eşlik etti.
Cumartesi günü tüm filoya  ilk yarış olarak startı verilen coğrafi rotanın ardından, IRC A sınıfları için  planlanan 2. yarış  kurulan şamandıra parkuru ile tamamlandı.
Pazar günü rüzgarın daha da azalması filoyu tedirgin etse de,  rüzgar yoğunluğu bulunan bölgede tüm sınıflara uygulanan coğrafi rota ile yarış başarıyla gerçekleştirildi.

Yarışan ekipler kurulan parkurlardan ve dolu dolu geçen yarış haftasından mutlu olduklarını belirterek gerek yarış komitesine gerek yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ettiler.
 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI