Bugun...



Bodrum’a gelen dünyanın en büyük trimaran yatını görenler hayran kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesine demirleyen dünyanın en büyük iki trimaran yatından biri olan Galaxy Of Happiness isimli 33 milyon euroluk yat görenleri hayran bıraktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-08-2022 16:56:06 Tarih: 02-08-2022 16:48

Bodrum’a gelen dünyanın en büyük trimaran yatını görenler hayran kaldı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi Tilkicik Koyu’na demirleyen ve Yunanistan adalarından gelen 53 metre uzunluğunda 18 metre genişliğindeki lüks trimaran yat görenleri hayran bıraktı.

 

GÖRÜNÜMÜ VE TASARIMI İLE HAYRAN BIRAKTI

Sahilden yarım mil açığa demirleyen ve 33 milyon Euro değeri ve 53 metre uzunluğu ile dünyanın en büyük iki trimaran yatından biri olan Galaxy Of Happiness isimli “uzay Mekiği” görünümlü yatı görenler hayranlıklarını gizleyemedi. Yerli ve yabancı turistler bol bol yatın fotoğrafını çekti. Tilkicik koyu’nun ortasında gümüş rengi ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken yatta bulunanların kimliği öğrenilemezken, yatın 3 kamarasında 6 misafir konaklayabiliyor.

 

 

 

 

DALGALI DENİZDE 30 MİL HIZ YAPABİLİYOR

Dalgalı denizlerde sabit durabilmesi için özel olarak tasarlanmış 299 gros tonluk yat, 30 knot hıza ulaşabiliyor. Dünyanın en ilginç motorlu teknelerinden biri olarak adlandırılan yat, klasik bir yatla aynı hıza ulaşmak için yüzde 40'a kadar daha az enerji harcıyor.

Yatta bulunanlar bol bol denize girdi güneşlendi. Yatın Bodrum’dan sonra Hisarönü ve Fethiye körfezine geçeceği belirtildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI