Bugun...



Bodrum’a akın ettiler, sahilleri böyle doldurdular

Muğla’nın Bodrum ilçesi sahillerinde adım atacak yer kalmadı. Yurdun dört bir yanından turistik ilçeye akın edenler Bodrum’un dünyaca ünlü turistik plajlarını doldurdu, bazı vatandaşlar görüntülerin salgın nedeniyle tedirgin ettiğini söyledi.

facebook-paylas
Tarih: 10-07-2021 17:38

Bodrum’a akın ettiler, sahilleri böyle doldurdular

Muğla’nın Bodrum ilçesine normalleşmenin ardından yurdun dört bir yanından gelenler nüfusun hızla artışına neden oldu. Özelikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerden gelen yerli turistlerle, yabancı turistler bugün 38 derece hava ve 20 derece denizsuyu sıcaklığının ölçüldü Bodrum’da ilçenin ünlü plajlarını doldurdu.

 

PLAJLARDA ADIM ATACAK YER KALMADI

 

Bodrum’un Kumbahçe, Gümbet, Ortakent, Yahşi plajlarında son 4-5 yılda görülmeyen kalabalık görüntüler ortaya çıktı. Plajlarda adım atacak yer kalmazken tarihi görüntüler yaratanlar bol bol güneşlendi, denize girdi sıcak hava nedeniyle saatlerce denizden çıkmadı. Öğle saatlerinde plaja gelenler ise sahilde yer bulamayınca diğer plajlara gitti. Plajlara giden yollarda trafik tıkandı, zaman zaman maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

 

 

BODRUM ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜ AMA TEDİRGİN OLMAMAK ELDE DEĞİL

 

Yılın önemli bölümünü Bodrum’da geçiren ve Londra’da yaşayan yazar Güler Yılmaz Karel ise “Ortakent’deki yazlığımızdayız, birkaç gündür ilçede son yıllarda görülmedik bir şekilde yoğun kalabalık var. Tabi pandemiden çıktık, ama bu kalabalıklarda maske ve mesafeye uyulmaması tedirginlik yaratmıyor değil. Çünkü plajda adım atacak yer kalmadı,. İnsanların oturdukları yerde hareket edemiyor, tedbirli olmakta fayda var” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI