Bugun...



BODER seçime gidiyor, Özyurt: Yönetimin adayı Itır Köylü

Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği (BODER) Haziran ayında olağan genel kongre yapacak. BODER Başkanı Halil Özyurt yönetim olarak turizmci Itır Köylü’yü başkan görmek istediğimizi söyledik. 22 yıldır başkanlığını yaptığım derneğimizin bayrağını genç, dinamik arkadaşımız Itır Köylü’ye devretmek istiyorum” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-06-2021 21:29:33 Tarih: 02-06-2021 21:26

BODER seçime gidiyor, Özyurt: Yönetimin adayı Itır Köylü

BODER yönetim kurulu haziran ayının sonunda yapılacak dernek olağan genel kurulu öncesinde başkanlığa seçilecek aday belirleme çalışmasını zoom üzerinden gerçekleştirdi.

BODER Başkanı Halil Özyurt yaptığı açıklamada 1990 yılından bu yana derneğin üyesi olduğunu ve 22 yılda başkanlığını yaptığını belirterek “Artık yerimizi gençlere bırakmanın zamanı geldi. Dün yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantıda Itır Köylü ve O’nun oluşturacağı yönetimi destekleme kararı aldık. Tabii herkes dernek başkanlığına aday olabilir. Ancak biz bizi başarıyla temsbil edeceğine inandığımız Itır Köylü’ye destek vereceğiz ve yönetim olarak her zaman yanında olacağız” dedi.

İçmimar ve turizmci Itır Köylü ise yaptığı açıklamada “Süreç çok hızlı gelişti, yaklaşık 5 yıldır derneğin çalışmaları içerisindeyim. Dernek başkanlığına aday oldum ve yönetim kurulu çalışmalarımıza başladık. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile ilerideki günlerde birçok konuyu netleştirdikten sonra basın açıklaması yapmayı düşünüyoruz” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI