Bugun...



Bitez'de yanan mum villada yangın çıkarttı korku dolu anlar yaşandı

Bitez Mahallesi'nde ki Palmiye Vadisi Sitesi'nde üç katlı villada çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Villanın üst katında yanan mumun çıkardığı iddia edilen yangın sırasında alt kattakilerin uykuda yakalandığı ve son anda dışarıya çıktıkları iddia edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 20-06-2022 16:23:13 Tarih: 20-06-2022 14:24

Bitez'de yanan mum villada yangın çıkarttı  korku dolu anlar yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’ndeki Palmiye Vadisi Sitesi'nde  bulunan üç katlı lüks villanın son katında yanan bir mumun çıkardığı  iddia edilen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Ev sahipleri ve komşuların önce yangın tüpleri ile müdahale ettiği yangına ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait iki itfaiye arazözü müdahale etti, olay yerine polis ekipleri ve ambulans sevk edildi. Yangına müdahale ederken fenalaşan bir kişiye müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı.

Yangın sırasında villanın alt katında ve orta katında oturanların uyuduğu bağırmalar üzerine uyandırılarak bahçeye çıktıkları iddia edildi. Yangın sırasında büyük korku ve heyecan yaşandı. Yaklaşık bir saatte kontrol altına alınan yangın ile ilgili itfaiye soğutma çalışması yaparken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI