Bugun...



Bitez'de ünlülerin emlakçısı Tilkicioğlu evinde ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve ünlülerin emlakçısı ve gayrimenkul danışmanı olarak tanınan 50 yaşındaki Tan Refik Tilkicioğlu bu akşam saatlerinde evinde ölü bulundu. Tilkicioğlu’nun bu sabah saatlerinde eşi ve çocuğunu Antalya’ya gönderdiği ve evde yalnız olduğu öğrenildi.

facebook-paylas
Tarih: 09-04-2022 20:52

Bitez'de ünlülerin emlakçısı Tilkicioğlu evinde ölü bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık 15 yıl önce ABD’den dönerek Bodrum’da emlakçılık ve gayrimenkul danışmanlığı yapan evli ve bir çocuk babası 50 yaşındaki Tan Refik Tilkicioğlu bugün akşam saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Bodrum’un Bitez Mahallesi Şah Caddesi 1301 Nolu Sokak’taki villasında yaşayan ve ünlülerin emlakçısı olarak bilinen Tilkicioğlu bu sabah saatlerinde oğlu ve eşini Antalya’ya gönderdi. Akşam saatlerinde yakınlarının telefon ile aradığı Tilkicioğlu yanıt vermeyince, yakınları 112 acil servisinden yardım istedi.

Sağlık ekipleri ve polis Bitez Mahallesi’ndeki villaya gitti. Polis ve sağlık ekiplerinin içeri girdiğinde cansız bedenine ulaştığı Tilkicioğlu’nun ölümü ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Tilkicioğlu’nun ölümü ilçede şok etkisi yarattı. Ölüm haberini alan yakınları villaya geldi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI