Bugun...



Benimle evlenirmisin Merve, Hayır dersen tüpümü al git..!

Tatile gelen Yücel Çam, dev afişle kız arkadaşı Merve Kahrıman’a sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 14-09-2023 20:13

Benimle evlenirmisin Merve, Hayır dersen tüpümü al git..!

İstanbul’dan Fethiye’ye tatile gelen Rent Car işletmecisi Yücel Çam, Fethiye'de dalış eğitmeni Önder Diktaş’la temasa geçerek spor eğitmeni kız arkadaşı Merve Kahrıman için bir afiş hazırlatacağını ve deniz dibinde sürpriz bir evlilik teklifinde bulunacağını kaydetti. Fethiye Dıvıng Centre dalış okulu teknesi ile tüm müşterilerinin yanı sıra Yücel Çam ile Merve Kahrıman ile beraber Fethiye’nin Dalyan koyuna harekete geçildi. Dalış bilgileri verilen müşterilerle birlikte Yücel Çam ve Merve Kahrıman da dalış eğitmenleri ile birlikte tüplü şekilde 5 metre derinliğine dalındı.

 

 

Dalış ekibi deniz dibinde “Benimle evlenirmisin? cevabın “Evet” ise gel bana sarıl “Hayır” ise oksijen tüpümü de al git” yazılı dev afiş astı. Afişi gören Merve Kahrıman şaşkınlığını gizleyemedi. Rengarenk balıklar arasında afişi okuduktan sonra erkek arkadaşına sarılan Kahrıman’a, erkek arkadaşı Yücel Çam deniz dibinde yüzük taktı.

Dalış okulu sahibi Önder Diktaş ise “Su altında evlilik teklifi yapılacağı belirtildi. Sürpriz bu teklif için hazırlıklarımızı yaptık. Dev afiş hazırlandı ve sürpriz gerçekleştirildi. Çiftin mutluluğunu görmek bizlere de duygusal anlar yaşattı" dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI