Bugun...



Belediyenin kadın çöp kamyonu şoförüne ilgi büyük oldu

Belediye tarihinde ilk kez bir kadın kamyon şoförü göreve başladı. Evli ve 1 çocuk annesi 4 4yaşındaki Nalan Akdağ “Gençliğimden bu yana araç kullanıyorum hep büyük araç kullanmak istemiştim, kamyonun direksiyonunda beni görevlerin alkışlaması ve el sallaması hoşuma gidiyor, yerel yönetimde hizmet vermekte güzel bir şey” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-05-2022 14:11:06 Tarih: 27-05-2022 14:08

Belediyenin kadın çöp kamyonu şoförüne ilgi büyük oldu

Muğla’nın Milas ilçesindeki Milas Belediyesi tarihinde ilk kez bir kadın kamyon şoförünün işe başlaması ilçede günün konusu oldu.

 

BELEDİYE TARİHİNDE BİR İLK OLDU

Milas’ta yaşayan evli ve 1 çocuk annesi 44 yaşındaki Nalan Akdağ  Milas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çöp kamyonu şoförü olarak Milas cadde ve sokaklarında göreve başladı. Küçüklüğünden beri ağır vasıta araçları kullanmaya ilgisi olduğunu belirten Akdağ, 10 yıldır kamyon şoförlüğü yaptığını belirtti.

 

 

OLANAK VERİLİRSE KADINLARIN YAPAMAYACAĞI İŞ YOK

İşini severek yaptığını belirten Nalan Akdağ “Çocukluğumdan beri araç kullanıyorum. Hep büyük araç kullanmak istemiştim. Hep erkeklerin yaptığı işleri başarabileceğime inanmıştım. Bana bu fırsatı verdiği için Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a, bana güvendikleri için iş arkadaşlarıma, çavuşlarıma, müdürüme sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kadınlara örnek olmak için buradayım. Kadınların her işi yapabileceğine inanıyorum. Göreve çıktığımda herkesin bana selam vermesi, el sallaması benimle gurur duyması, alkışlaması çok hoşuma gidiyor. Elimden geldiğince bu işi başaracağım ve daha iyi olacağım. Yerel yönetimde yaşadığım kente hizmet vermek benim için onurdur” dedi.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI