Bugun...



Belediye personeli Uğur Belen motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

Bodrum – Milas karayolunda meydana gelen kazada U dönüşü yapan otomobil ile motosiklet sürücüsü çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü belediye personeli Uğur Belen yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-03-2023 11:11

Belediye personeli Uğur Belen motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum Milas karayolunda dün gece saatlerinde meydana gelen kazada U dönüşü yapan bir otomobil, karşı istikametten gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli 30 yaşındaki Uğur Belen’in kullandığı motosiklet ile çarpıştı. Kazadan sonra hurdaya dönen motosikletten yola fırlayan Uğur Belen’in, kazaya gören vatandaşların çağırdığı ambulans ile gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde yaşamını yitirdiği belirlendi.

Kazadan sonra otomobil sürücüsü büyük şok geçirirken, polis tarafından gözaltına alındı.

CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin’in Belen’in yeğeni olan ve aynı zamanda Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli Uğur Belen’in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Polisin kaza ile ilgili soruşturma başlattığı kaza sonrası açıklama yapan CHP’li Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat "CHP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Belen’in yeğeni, Muğla Büyükşehir Belediyesi personeli Uğur Belen kardeşimizi elim bir trafik kazası sonucu yitirdik. Genç yaşta ve beklenmeyen bu ölüm bizi çok derinden üzdü. Başımız sağ olsun, cennet mekanı olsun…" ifadelerini kullandı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI