Bugun...



Belediye meydanında büyük kavga, polisede saldırdılar, gözaltılar var

Bodrum Belediye Meydanı’nda akşam saatlerinde tekne personeli ile turistler arasında kavga çıktı. Kavga büyüyünce müdahale eden polise tekne personelide tekme tokat saldırdı, küfür ve hakaret etti olay büyüdü. Üç polis yaralandı, 5 tekne çalışanı gözaltına alındı, bir polis aracının camları kırıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-08-2022 19:58:25 Tarih: 24-08-2022 19:51

Belediye meydanında büyük kavga, polisede saldırdılar, gözaltılar var

Muğla’nın Bodrum ilçesinde günübirlik mavi yolculuktan dönen tekne Bodrum Limanı’nda yolcularını indirirken tekne kaptanı ve personeli ile bazı turistler arasında eksik ücret ödeme konusunda tartışma çıktı. Sözlü tartışma tekneden inen turistler ve tekne personeli ile Belediye Meydanı’nda devam etti.

 

260 TL. İÇİN BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Araya diğer tekne çalışanlarının girmesi ile yaklaşık 260 TL. ekstra ücreti ödemek istemeyen turistlerle sözlü tartışma kısa sürede tekne tokatlı kavgaya tutuştu. Kavganın büyümesi üzerine Bodrum Belediyesi Meydanı’nda görev yapan trafik ve asayiş polisleri kavgaya müdahale edip tarafları ayırmak ve ortamı yatıştırmak istedi. Bazı tekne çalışanlarının polise tekme atıp, küfür etmesi, hakaret etmesi ve ardından bir polisi yere düşürmesi ile olay büyüdü. Polise mukavemet eden M.L. gözaltına alınmak istenince diğer tekne çalışanları ile polis arasında arbade yaşandı. Yaşanan arbede ve kavgayı yüzlerce yerli ve yabancı turist korku dolu gözlerle izledi.

 

 

GÖZALTINA ALINDI, POLİS ARACININ CAMLARINI KIRDI

Gözaltına alınan ve polis aracına güçlükle bindirilen polis memurlarına küfür ve hakaret ederek tekme atması nedeniyle kelepçelenen  tekne çalışanı M.L. konulduğu polis aracının içerisinde tekme atarak aracın camlarını kırınca olaylar büyüdü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi çağrıldı.

 

POLİSE KÜFÜR VE HAKARETLER YAĞDIRIP TEKME ATTILAR

 Polis aracı içerisindeki arkadaşlarını çıkarmak isteyerek polise müdahale eden 4 tekne çalışanıda gözaltına alınarak sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Tekne çalışanlarının kavga ettiği ve paralarını ödemeyen turistlerin ise kayıplara karıştığı belirtildi. Yaklaşık 30 dakika süren arbadeyi turistler korku dolu gözlerle izledi. Gözaltına alınan tekne çalışanlarının çoğunun alkollü olduğu, polise darp, polise mukavemet ve polis aracına zarar vermekten ifadelerinin alınacağı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Olayda üç polis memurunun yaralandığı belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI