Bugun...



Belediye Başkanı: Tablo korkutucu boyutlara ulaştı,eğitime ara verildi

Muğla’nın Milas ilçesinde temaslı ve pozitif vakaların görüldüğü bazı okullarda 14 gün boyunca yüz yüze eğitime ara verileceği, eğitimlerin uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirileceği öğrenildi. Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat coronavirüs artışını gösteren vaka haritasını yayınlayarak ”Milas’ımızda tablo kokutucu boyutlara ulaştı” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 24-03-2021 21:13:40 Tarih: 24-03-2021 21:08

Belediye Başkanı: Tablo korkutucu boyutlara ulaştı,eğitime ara verildi

Muğla’nın Milas ilçesinde  artan coronavirüs  vakalarına karşı denetimler artırılırken,  eğitim-öğretim yapılan ilkokul düzeyindeki bazı okullar için yüz yüze eğitime ara kararı alındı. Milas Hıfzısıhha Kurulu kararına göre temaslı ve pozitif vakaların görüldüğü bazı okullarda yarından itibaren yüz yüze eğitime ara verilecek.Yüz  yüze eğitime ara verilen okullarda ise eğitimlerin, 14 gün boyuca uzaktan eğitim şeklinde gerçekleştirilmesi planlanıyor. O okulların hangileri olacağı henüz açıklanmadı. 

 

 

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI TOKAT “TABLO KORKUTUCU BOYUTLARA ULAŞTI”

 

Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat da sosyal medya hesabında ilçenin 11 Mart ile 24 Mart tarihlerindeki vaka yoğunluğu haritasını paylaşıp vaka artışına dikkati çekti. Başkan Tokat, yaptığı açıklamada “11 Mart'tan bu yana geçen süre içerisinde Milas’ımızdaki tablo korkutucu boyutlara ulaştı. Değerli hemşerilerim, haritada maviye dönen bir Milas için maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak tedbiri elden bırakmadan virüs ile mücadelemizi sürdürelim” ifadelerini kullandı. Tokat cadde ve sokakları dolaşarak vatandaşları uyardı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI