Bugun...



Belediye Başkanı: Aşı olunsa bile salgın kurallarından taviz yok

Muğla’nın Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bir heyet ile mahalle muhtarlarını gezerek, 1 Temmuz’dan itibaren yoğunluğun artacağını belirterek, “Aşı olsak bile kesinlikle salgın kurallarından taviz vermek yok” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 01-07-2021 09:37

Belediye Başkanı: Aşı olunsa bile salgın kurallarından taviz yok

Muğla’nın Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Başkan Yardımcısı Hakan Köksal ve CHP İlçe Başkanı Zekican Balcı ile birlikte mahalle muhtarlarını gezerek salgın ile ilgili uyarılarda bulunuyor. 1 Temmuz’dan itibaren ilçede yoğunluğun artacağını belirten Oktay muhtarlara, “Herkes aşılı olsa bile kesinlikle salgın kurallarından taviz vermek yok” dedi.

Karacasöğüt ve Yeşilbelde mahallelerini ziyaret eden Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, hem vatandaşların sorunlarını dinledi, hem de salgın ile ilgili uyarılarda bulundu.

 

NÜFUSUMUZ ARTACAK SALGIN KURALLARINDAN TAVİZ YOK


Sorunları yerinde tespit etmek için ziyaretleri sürdüreceklerini belirten Başkan Oktay, corona virüsü salgını ile ilgili de konuştu. Aşılamanın artması ve kısıtlamaların azalmasıyla birlikte hareketliliğin çoğaldığını söyleyen Oktay, “1 Temmuz itibariyle özellikle yerli turist sayısının artacağını tahmin ediyoruz. Tabi ki aşı bile olsak salgın kurallarına göre hareket etmek zorundayız. Bu kurallardan taviz vermemek gerekiyor. Misafirlerimizin de bu kurallara riayet etmesi çok önemli. Onlardan maske kullanımına dikkat etmelerini, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını önemle rica ediyoruz” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI