Bugun...



Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun görevinden uzaklaştırıldı

Bodrum Belediyesi’nde düzenlenen üst düzey personel değişikliğinde Belediye Başkan yardımcılarından Hüseyin Tutkun’unda görevinden uzaklaştırıldığı ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-06-2022 21:34:50 Tarih: 04-06-2022 14:31

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun görevinden uzaklaştırıldı

Bodrum Belediyesi’nde görev değişikliği operasyonlarında hakkındaki iddialar ve şikayetler nedeniyle idari soruşturma başlatıldığı iddia edilen Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun’un  Ahmet Aras’ın talimatıyla görevinden uzaklaştırıldığı belirtildi.

2019 yılından bu yana  Bodrum Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten Hüseyin Tutkun, hakkında ortaya atılan iddialar nedeniyle yetkileri elinden alınmıştı. Birkaç aydır yetkisiz atanmış belediye başkan yardımcısı pozisyonunda olan Tutkun’a, hakkındaki adli ve idari süreçler tamamlanana kadar Ahmet Aras kararıyla görevinden el çektirildiği öğrenildi. 

Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın hakkında yürüttüğü inceleme ve soruşturma sonunda ortaya çıkan rapor doğrultusunda Başkan Ahmet Aras’ın bu kararı aldığı ve onayladığı öğrenildi.

 

BELEDİYE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN SAAT 21.00 SIRALARINDA YAPILAN YAZILI AÇIKLAMADA ŞUNLAR BELİRTİLDİ

KAMUOYU BİLGİLENDİRMESİ

 

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun hakkında verilen el çektirme kararıyla ilgili yazılı basın ve internet medyasında çıkan ve resmî kanallara dayanmayan haberlerde, müfettiş raporu sonucu görevden alındığı belirtilmekte ise de Belediyemizde Mülkiye Başmüfettişlerimiz tarafından yürütülmekte olan soruşturma ile idari ve adli süreçler tamamlanmamış, konu herhangi bir müfettiş raporuna bağlanmamıştır. Görevden el çektirme kararı Bodrum Belediye Başkanı tarafından alınan bir tedbir kararı olup, adli ve idari soruşturmanın sonucuna göre tekrar değerlendirilecektir.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Bodrum Belediye Başkanlığı     


 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI