Bugun...



Bayramlaşan sahile koştu, caddeler boşaldı, sıcak kavurdu

Bayram tatilinin ilk günü Bodrum ilçesinde bayramlaşanlar sahile koştu, Aşırı sıcaklar nedeniyle plaja gidenler bol bol denize girdi, eğlendi. Bazıları bahçe hortumları ile serinlemeye çalıştı. 3-4 gündür yoğun trafiğinin yaşandığı ilçede caddeler boşaldı, plajlar doldu.

facebook-paylas
Tarih: 28-06-2023 19:19

Bayramlaşan sahile koştu, caddeler boşaldı, sıcak kavurdu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bayram tatilinin ilk günü bayram namazının ardından bayramlaşanlar aşırı sıcak hava nedeniyle sahillere akın etti.

 

AŞIRI SICAKLAR KAVURDU

38 derece hava ve 23 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle sahile gidenler bol bol denize girdi, güneşlendi. Plajlarda adım atacak yer kalmazken, bazıları aşırı sıcak hava nedeniyle bahçe hortumlarının altına girerek serinlemeye çalıştı. Bazı yerli turistler mavi yolculuğa çıktı, cennet adaları ve koyları gezdi.

 

 

CADDELER BOŞALDI

İlçedeki Emin Anter Ve Kıbrıs Şehitler Caddesi’nde son  4-5 gündür görülen uzun araç kuyrukları ise öğle saatlerinde yerini sessizliğe bıraktı. Trafiğin son derece sakin olduğu görüldü. Ankara’dan eşi ve iki çocuğu ile tatile gelen Cenk Canbaz, “Bodrum her zamanki gibi güzel ama iki gündür aşırı sıcaklar bastırdı. Denize girdikten hemen sonra gölgeye kaçıyoruz, her şeye rağmen Bodrum’da tatil güzel” dedi.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI