Bugun...



Bariyerlere çarpan motosikletteki iki arkadaş feci şekilde öldü

Bu akşam saatlerinde aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu bariyerlere çarpan motosikletteki iki genç yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-04-2021 21:19:49 Tarih: 16-04-2021 21:07

Bariyerlere çarpan motosikletteki iki arkadaş feci şekilde öldü

Muğla’nın Marmaris ilçesi yakınlarında bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada 24 yaşındaki Onur Özmen ile 27 yaşındaki Yusuf Özden’in bulunduğu motosiklet direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu yol kenarında ki çelik bariyerlere çarptı. Çaprmanın etkisi ile bariyerlerin üzerinden savrulan Yusuf Özden olay yerinde hayatını kaybederken, Onur Özmen ise kaldırıldığı Marmaris Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Muğla Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilirken ambulansta yaşamını yitirdi. Yaşamını yitiren gençlerin 6 motosiklet ile Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'ne gezmeye geldikleri, kazanın dönüşte gerçekleştiği belirtildi.

Kaza sonrası olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizleri geçirdi. İlçe Trafik Şube ekipleri ve ilçe jandarma ekipleri trafik ve asayiş düzenini sağlamakta güçlük çekti. Kaza yerinde vefat eden Yusuf Özmen'in cenazesi Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay ilgili soruşturma başlatıldı. 

 

(Onur Özmen)

 

 

 

(Yusuf Özden)

 



HABER VİDEOSU





Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI