Bugun...



Baba Yıldız "Lütfen bana Gül Çiçeğimi bulun", kaybolan genç kız ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve dün akşam kaybolan kısmen zihinsel engelli Gül Çiçek Yıldız için bodrumlular seferber oldu. Baba iş insanı İbrahim Yıldız “Kızım biz evde yokken aniden dışarı çıkmış birinin telefonundan biri ile mesajlaşmış ve sonra dolmuşa binip gitmiş, her yerde arıyoruz, ilgili makamlara bilgi verdik” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 11-02-2021 12:25

Baba Yıldız

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis Mahallesi’nde yaşayan evli ve 4 çocuk babası iş insanı İbrahim Yıldız’ın 23 yaşındaki zihinsel engelli kızı Gül Çiçek Yıldız dün akşam saatlerinde kayboldu.

Evde yokken sokağa çıkan ve markete giden Yıldız eve dönmeyince baba Yıldız Jandarma ve polise müracaat ederek kızının bulunmasını istedi.

 

 

DOLMUŞA BİNEREK BODRUM’ A GİTMİŞ

 

Baba Yıldız yaşananları anlattı. Yıldız “13 yaşındaki kızım ile evde otururlarken büyük kızım aniden sokağa çıkmış yoldan biriyle mesajlaşmış ve mesajları sildikten sonra dolmuşa binerek önce Bodrum merkeze oradanda koşarak İçmeler Mahallesi’ne doğru gitmiş. Kameralarda tespit ettik ama yanında kimlik ve HES kodu yok, nasıl dolmuşa bindi gitti bilemedik. İki yıl öncede sosyal medyadan birileri tarafından kandırılmış ve Aydın’da bulmuştuk, bu nedenle sosyal medyayı kullanmasını engellemeye çalışıyorduk, evimizde kesinlikle şiddet yoktu, sanırım yine birileri tarafından kandırılmış olabilir. Biz hayatından endişe ediyoruz ve kızımın bir an önce sağ salim bulunmasını istiyoruz” dedi.

Polis ve jandarmanın Gül Çiçek Yıldız’ın bulunması için aramalara devam ettiği belirtildi.

 




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI