Bugun...



Ayten Topaloğlu yarın Bitez’de toprağa verilecek

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde yaşadığı evde kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Ayten Topaloğlu’nun yarın öğle namazının ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa verileceği açıklandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-04-2022 19:47:37 Tarih: 04-04-2022 15:39

Ayten Topaloğlu yarın Bitez’de toprağa verilecek

Bodrum’un Torba Mahallesi Atatürk Caddesi Gençler Sitesi’ndeki villada yaşayan evli ve iki çocuk babası eski basketbol Milli takım antrenörlerinden ve sporcularından Eşref Topaloğlu’nun eşi 74 yaşındaki Ayten Topaloğlu dün sabah saatlerinde eve gelen site bekçisi tarafından yerde hareketsiz yatarken bulunmuştu. Yere düşen ve hareketsiz yatan Topaloğlu için çağrılan sağlık ekipleri Topaloğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirlemişti.

 

OĞLUNUN GELMESİ BEKLENİYOR

Olayın ardından eve gelen kızı Zeynep Topaloğlu ve yakınları büyük üzüntü yaşarken ABD’de yaşayan oğlu Mehmet Topaloğlu’nun ise cenaze töreni için yolda olduğu belirtildi.

 

BİTEZ’DE YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Zeynep Topaloğlu yaptığı açıklamada “Annemi yarın Bitez Adliye Cmaii&nde kılınacak öğle namazının ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa vereceğiz, ağabeyimin gelmesini bekledik, çok acı ve üzüntü içerisindeyiz, Allah rahmet eylesin. Sevenlerimizde bizi yalnız bırakmadı, Allah razı olsun” dedi.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI