Bugun...



Ayta Sözeri şarkı söyledi, ağladı ağlattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konser veren Ayta Sözeri söylediği duygusal şarkılarla hem ağladı hemde izleyenlerine duygulu anlar yaşattı.

facebook-paylas
Tarih: 19-07-2021 11:11

Ayta Sözeri şarkı söyledi, ağladı ağlattı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro’da konser veren Türk müziğinin usta ismi Ayta Sözeri’yi yaklaşık 1650 sanatsever izledi.

 

BENİM PAŞAM ZEKİ MÜREN’Dİ

 

Konserinde giydiği derin yırtmaçlı dekolte kıyafet ile dikkat çeken Sözeri  konserin ilk bölümünde Türk sanat müziğinin seçkin eserlerine yer verdi. Şarkının sonunda konuşan  Sözeri ''Herkesin gönlüne taht kurmuş biri, bir paşası, bir sultanı vardır muhakkak... Benim paşamızda Zeki Müren, nur içinde yatsın. Sevgi ve özlemle anıyorum.'' Diye konuştu.

 

ALMANYA TÜRKİYE ANILARINI ANLATTI İZLEYENLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞDU

 

Şarkı aralarında zaman zaman dinleyicileri ile sohbet eden Sözeri, seslendirdiği ''İkimiz Bir Fidanız'' adlı eserin ardından ''Eskiden ailemle birlikte Almanya-Türkiye, Türkiye-Almanya arasında rahmetli babacığımın vazgeçemediği kasetleriyle dinlediğimiz bir şarkıydı.'' diyerek konseri takip eden hayranlarına duygu dolu anlar yaşattı. Bazı hayranlarının gözyaşlarını tutamaması karşısında bir kaç saniyelik bir sessizliğe bürünen Sözeri, kendisini takip eden ışıkların kapatılmasını isteyerek dolan gözlerini gizlemeye çalıştı. Sözeri konserinin ilk bölümünü Gülse Birsel'in kendisine gönderdiği mesaj üzerine 'Bülent Özdemir'in ölümsüz bestesi ''Kaçak'' ile noktaladı. Konserinin ikinci bölümünde siyah bir sahne kıyafeti tercih eden Ayta Sözeri, ritmi yükselterek Bodrum Antik tiyatroyu coşturdu. Yaklaşık iki saat süren sahne performansını alkışlar eşliğinde noktalayan başarılı şarkıcı, seyircilerin yoğun isteği üzerine sahneye geri dönerek ''Yanayım yanayım'' şarkısına bis yaptı.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI