Bugun...



AYDEM’in çukurları ölüm saçıyor, ölmeden tedbir almak yok mu?

Bodrum’da yaklaşık 1,5 aydır devam eden ve bölgedeki esnaf ile vatandaşı çileden çıkartan AYDEM'e ait alt yapı çalışmaları vatandaşları isyan ettirdi. Dr. Mümtaz Ataman Caddesi’nde yolun ortasında bırakılan ve tehlike saçan çukur görenleri dehşete düşürdü.

facebook-paylas
Tarih: 08-09-2022 12:09

AYDEM’in çukurları ölüm saçıyor, ölmeden tedbir almak yok mu?

Bodrum’un Umurca, Kumbahçe ve İçmeler Mahallesi’nde yaklaşık 1,5 ay önce alt yapı çalışmalarına başlayan AYDEM elektrik şirketinin bölgede yaptığı çalışmalar, vatandaş, esnaf ve turizmciyi canından bezdirdi. Mağduriyetlerini gidermek ve inşaat yasağının olduğu dönemde yolları kazarak toz toprak içerisinde çalışma yapan şirkete karşı esnaf ve vatandaşlar eylem yapmış, olay yerinde görüntüleme yapan  gazeteci Fatih Bozoğlu ise çalışanların saldırısına uğramıştı.

 

TEDBİR ALINMASI İÇİN BİRKAÇ KİŞİNİN ÖLMESİMİ GEREK

Dr. Mümtaz Ataman Caddesi’nde  1,5 metre derinliğinde 7 metre uzunluğunda ve iki metre genişliğindeki açık bırakılan dev çukur ise insanların tepkisine neden oldu. Daha önce emniyet tedbiri alınmadığı için bir motosikletli kuryenin düşerek yaralandığı olayın ardından açık bırakılan dev çukuru görenler tepki gösterdi. Evli ve bir çocuk babası 34 yaşındaki Mesut Çelik “Gördüğünüz gibi çukur açıkta bir otomobil, motosiklet ve bir insanın düşmesi işten bile değil. Burada önlem tedbir almak çok mu zor? Önlem alınması için illede birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Burası ayrıca turistik bir yıl. Beş yıldızlı otellere gidiyor, bir tur otobüsü bu çukura düşse rezil olmazmıyız, can bu kadar ucuz mu? Hadi bunlar tedbir almadı, zabıta, polis, niye önlem aldırmıyor, yazıktır günahtır, bu görüntü Bodrum7a yakışıyorsa söyleyecek söz yok demektir” diye konuştu.

 

 

 

İLGİLİ HABER LİNKLERİ AŞAĞIDADIR




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI