Bugun...



Avrupa Konseyi eski Protokol Şefi Topaloğlu boğularak yaşamını yitirdi

Avrupa Konseyi’nde yaklaşık 39 yıl protokol şefi olarak görev yapan ünlü siyasetçi Muammer Topaloğlu tatilini geçirdiği Bodrum’da bugün boğularak yaşamını yitirdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-07-2022 22:04

Avrupa Konseyi eski Protokol Şefi Topaloğlu boğularak yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 7 Aralık 1971 ile 31 Mart 2008 tarihleri arasında Avrupa Konseyi’nin merkezi Strazburg’da protokol şefi olarak görev yapan ve emekli olduktan sonra eşi ile birlikte Gündoğan Mahallesi’ndeki Cennet Evler Sitesi’ndeki yazlığına yerleşen evli ve iki çocuk iki torun sahibi 80 yaşındaki Muammer Topaloğlu bugün sitenin sahilinde denize girdi.

 

Deniz maskesi ile denize giren ve bir miktar açılan Topaloğlu’nun su yüzeyinde hareketsiz durduğunu gören eşi bağırarak yardım istedi. Site sakinlerinin  yardım ederek sahile çıkardığı Topaloğlu’na yine ilk müdahaleyi tatilde bulunan bir doktor yaptı. Gelen ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Topaloğlu kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

 

Bir süre önce kalp ameliyatı geçirdiği belirtilen Topaloğlu’nun yine kalp krizine bağlı boğulma geçirmiş olabileceği belirtilirken, cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI