Bugun...



Avrupa’da aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanköy’den Bodrum’a gelirken yakalandı

Bodrum'a gelirken İstanköy (Kos) Adası’ndan sahte pasaport ve bavulunun gizli bölmelerindeki kokain ile birlikte bindiği feribotta yakalanan 27 yaşındaki İsveçli turistin tutuklandığı belirtildi. Avrupa ülkelerini gezdikten sonra Bodrum’a geçmek isterken İstanköy gümrüğünde yakalanan İsveçli uyuşturucu tacirinin haberi ülke medyasında geniş yer aldı.

facebook-paylas
Tarih: 21-03-2023 11:21

Avrupa’da aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanköy’den Bodrum’a gelirken yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesine 7 mil uzaklıktaki İstanköy (Kos) adasından feribota binerek Bodrum’a gelmeye çalışan ve Avrupa’da uyuşturucu kaçakçılığından aranan 27 yaşındaki İsveçli turistin gümrük alanında kullandığı sahte pasaport ve bavulunun gizli bölmelerindeki kokain ile yakalanarak tutuklandığı ortaya çıktı.

 

KUZENİNİN PASAPORTU İLE TÜM AVRUPAYI DOLAŞIP UYUŞTURUCU DAĞITMIŞ

Haberi okuyucularına adada yayın yapan www.vimatisko.gr haber sitesi duyurdu.İsveçli turistin Avrupa ülkelerinde İnterpol tarafından uyuşturucu kaçakçılığından arandığı ve kendisine çok benzeyen kuzeninin pasaportu ile seyahat ederek Bodrum’a gelmeye çalıştığı açıklandı.

 

POLİSİN  TELEFONLARINA TAKILMIŞ

3 Şubat 2023 tarihinde İstanköy Gümrüğü’nden Bodrum’a geçmek üzereyken uyuşturucu ile birlikte yakalanan ve 22 Şubat 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilen ancak adı açıklanmayan İsveçli turistin 2022-2023 yılları arasında İsveç polisi tarafından şifreli telefon platformu Sky-ECC aracılığıyla yapılan telefon görüşmelerinin sistematik olarak izlenmesine devam edildiği ve turistin uluslar arası kaçakçılık şebekesinin üyesi olduğu belirtildi.

 

 

AVRUPA ÜLKELERİNDE UYUŞTURUCU DAĞITMIŞ

Uyuşturucu kaçakçısı İsveçli’nin 2020 yılında bir başka kişiyle 15 kilo amfetamini Hollanda, Belçika ve Polonya’da bir başka kişilere teslim ettiğinin saptandığı açıklandı.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI