Bugun...



Av. Remzi Kazmaz’a Kamer Genç Belgesel ödülü verildi

Bodrum'da yaşayan Avukat Yönetmen Yazar ve Çevre dostu Av Remzi Kazmaz’a Kamer Genç Belgeseli nedeniyle TÜLOV tarafından Ödül verildi

facebook-paylas
Tarih: 24-01-2022 19:19

Av. Remzi Kazmaz’a Kamer Genç Belgesel ödülü verildi

Kamer Genç’in 6. Ölüm nedeniyle TÜLOV  (Türkiye Tanıtım Araştırma Demokrasi ve Laik Oluşum Vakfı) tarafından etkinlikler hazırlandı.

Kamer Genç’in hayatını beyaz perdeye taşımak için aynı zamanda TÜLOV  yönetim kurulu üyesi de olan Remzi Kazmaz’ a görev verildi

Remzi Kazmaz yaptığı açıklamada “CHP GRUP Başkan Vekili  Özgür ÖZEL ve Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba İle TÜLOV Genel başkanının filmde yer alarak Kamer genç İle ilgili yaptıkları doğal samimi yürekten açıklamalarıyla ortaya güzel bir eser bir belgesel çıkartacağımıza inanmaya başladım. Eşi Sevim Genç Ve Oğlu Seçkin Genç’in yanında O’nu yakından tanıyan köylü ve dostlarının anlatımıyla ortaya kollektif hep birlikte bir dayanışma ve bir imece usulü çalışmamızla güzel bir film yaptık. Nitekim Kamer Genç’ in 6. Ölüm yıldönümünde Tunceli il Kültür Müdürlüğü’nde ölüm yıldönümü olan 22 Ocak’ta geniş bir katılımla filmin Galası yapıldı” dedi.

Filmin yönetmenliği yapan ve senaryosunu  yazan Remzi Kazmaz’ın alkışlarla sahneye davet edilmesinden sonra TÜLOV’ un hazırlamış olduğu plaket Seçkin Genç tarafından verildi. Kazmaz " Çok mutlu ve gururluyum. Bugüne kadar birçok ödül aldım ama bunun benim için anlamı büyük” dedi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI