Bugun...



Atatürk Caddesi’nin ortasına arıtma terfi merkezi kuruyorlar, elinize sağlık..!

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde devam eden alt yapı ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında caddenin ortasına arıtma tesisi terfi merkezi yapılması görenleri şaşkına çevirdi.

facebook-paylas
Tarih: 06-03-2023 12:36

Atatürk Caddesi’nin ortasına arıtma terfi merkezi kuruyorlar, elinize sağlık..!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapımına iki yıl önce başlanan Torba- Kızılağaç – Yalı ve İçmeler hattındaki kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Torba Mahallesi’ndeki denize sıfır Atatürk Caddesi’nde ise caddenin ortasına yapılan arıtma tesisi terfi merkezi ise görenleri şaşkına çevirdi.

Caddenin yüzde 50’sinin daraltılarak ortasına yapılan terfi merkezinin hem çirkin hemde araç trafiğini engelleyici olduğunu belirten vatandaşlar ise “Böyle bir imalat anca turistik Bodrum kentinde olur. Bu yoldan yazın yüzlerce binlerce turist yürüyüş yapıyor, ayrıca zaten yol oldukça dar. Dar olan yolu iyice daraltıyorlar. Caddenin ortasına arıtma tesisi terfi merkezi olur mu?. Burada şazın zaten trafik sıkışık, ayrıca turistik otellerin hemen önü, kimse bu çirkinliğe bu düzensizliğe dur diyemez mi, arıtma tesisinin terfi merkezi caddenin ortasında olur mu, bunu inceleyen denetleyen kimse olmaz mı? Burası Bodrum’sa olmaz” diyerek tepki gösterdi.

 


 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI