Bugun...


Bodrum Belediyesi İzmir depremine yardım gönderdi
Tarih: 31-10-2020 17:23:43 Güncelleme: 31-10-2020 17:23:43 + -


Bodrum Belediye Başkanı Yardımcısı Emel Çakaloğlu, depremin hemen ardından İzmir'e giderek yetkili birimlerle temasa geçti ve ihtiyaçlar hakkında bilgi aldı. Acil ihtiyaçların tespitinin ardından Belediye ekiplerince hazırlanan yardım kolileri Bodrum'dan İzmir'e gönderildi.

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2020 17:23

Bodrum Belediyesi İzmir depremine yardım gönderdi

İzmir’in Seferihisar İlçesi açıklarında önceki gün meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında harekete geçen Bodrum Belediyesi ilk olarak sosyal medya hesaplarından, evleri hasar gören vatandaşların ilçemizde ağırlanabileceği yönünde paylaşımlarda bulundu.

Daha sonra Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından kuru gıda, battaniye ve bebek bezlerinin olduğu yardım kolileri hazırlandı. Bornova, Bayraklı ve Seferihisar İlçelerinde evleri zarar gören vatandaşlara dağıtılmak üzere hazırlanan koliler İzmir’e götürüldü.

Belediye Bornova İlçesindeki depremzedeler başta olmak üzere kurtarma ekiplerinin de faydalanabileceği sıcak yemek çadırı kuracak. Bugün akşam saatlerinde hazır hale getirilmesi beklenen sıcak yemek çadırı ihtiyaç süresince bölgede bulunacak.

 




Editör: Melis Anter



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI