Bugun...



Aranıyordu, kapanmada 10 km. uzakta bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Bodrum Belediyesi’nin yardımları ile bir otelde konaklayan Alzheimer hastası şahıs dün akşam saatlerinde ortadan kayboldu. 70 yaşındaki şahıs kapanmaya rağmen tam 10 km. uzaklıkta yürürken düşüp bayılınca bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-05-2021 16:29:31 Tarih: 16-05-2021 15:44

Aranıyordu, kapanmada 10 km. uzakta bulundu

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kumbahçe Mahallesi’ndeki Okyanus Otel’de Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile yaşamını sürdüren 70 yaşındaki Alzheimer hastası Ataman Sütşurup dün akşam saatlerinde aniden ortadan kayboldu. Barındığı otele dönmeyen arkadaşları ilgililerden yardım istedi.

 

YOLDA YÜRÜRKEN BAYILDI

 

Barındığı otelden tam 10 km. uzaklıktaki Bitez Mahallesi Kavaklısarnıç Caddesi’nde bugün öğle saatlerinde yürürken aniden bayılıp düşen Sütşurup’a önce vatandaşlar yardım etti, ardından olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından Sütşurup ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Sütşurup’u tanıyanlardan Aydemir Demir yaptığı açıklamada “Arkadaşımız nasıl olurda 10 km. uzağa kadar gider, 100 metre yürüyecek hali yoktu. Bu işte bir gariplik var, sağlık durumunun iyi olduğuna sevindik” diye konuştu.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI