Bugun...



Antalya’ya giden uçağın pilotu bayıldı, uçak Selanik’e indi

İngiltere’nin Birmingham kentinden Antalya’ya gelmek için hareket eden JET 2 havayollarının uçağındaki pilot bayıldı, uçak Yunanistan’ın Selanki Havalimanı’na inmek zorunda kaldı.

facebook-paylas
Tarih: 28-08-2022 12:06

Antalya’ya giden uçağın pilotu bayıldı, uçak Selanik’e indi

İngiltere’nin Birmingham kentinden hareket ederek içerisindeki yolcularla Antalya’ya gelen JET2 Holidays şirketine ait uçak yaklaşık 30 bin feet yükseklikte seyrederken pilotlardan birisi baygınlık geçirdi. Uçuş görevlileri yolculara pilotun bayıldığını belirterek iniş yapılacağını açıkladılar.

 

UÇAĞIN ÖNÜNDE KISA SÜRELİ KAOS YAŞANDI

Birmingham Live’a açıklama yapan yolculardan biri "Hepimiz otururken uçağın önünde bir şey olduğunu fark ettik. Kargaşa çıkarken tuvalette birinin yaralandığını düşündük, ancak ardından yapılan açıklamada tıbbi acil bir durum gerektiren olay olduğu ve pilotun bayılması nedeniyle Yunanistan’a ineceğimiz belirtildi” dedi.

 

SEKİZ SAAT GECİKME İLE ANTALYA’YA ULAŞTI
Jet2  Holidays sözcüsü ise yaptığı açıklamada  "Birmingham'dan Antalya'ya LS1239 sefer sayılı uçuş, pilotlardan birinin rahatsızlanması nedeniyle 23 Ağustos Salı günü tedbir olarak Selanik havaalanına yönlendirildi. Aynı akşam Antalya'ya giden yolcuları taşıyabilmemiz için Selanik'e bir ekip gönderildi. En kısa sürede yolcularımızı bilgilendirdik ve ekiplerimiz herkesle ilgilenmek için çok çalıştı. Bu öngörülemeyen gecikmeden etkilenen herkesten özür dileriz" dedi.
Uçak yaklaşık sekiz saatlik bir gecikme ile Antalya Havalimanı’na ulaştı.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI