Bugun...



Anne ve oğlunun yanarak öldüğü yangında demir pencere korkulukları ölüme davetiye çıkardı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çomakdağ Köyü’nde dün sabah karşı çıkan ev yangınında ölen anne ve oğlunun pencerelerdeki demir korkuluklar nedeniyle evden çıkamayarak yaşamlarını yitirdiği belirtildi. Belediye Başkanı Muhammet Tokat “Evlerimizi koruması için taktırılan demir parmaklıklar bu sefer felakete neden oldular. Ne yazık ki demir parmaklıkların da etkisiyle evden çıkamayan vatandaşlarımız, yangında hayatını kaybetti.” Dedi.

facebook-paylas
Tarih: 06-05-2023 12:01

Anne ve oğlunun yanarak öldüğü yangında demir pencere korkulukları ölüme davetiye çıkardı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çomakdağ Köyü’nde dün sabaha karşı çıkan ev yangınında 48 yaşındaki Nurten Dağdelen ile 17 yaşındaki oğlu Hüseyin Dağdelen yanarak yaşamlarını yitirmiş, 19 yaşındaki Perihan Dağdelen ise yangından ağır yaralı olarak kurtulmuştu.

 

DEMİR KORKULUKLAR ÖLÜMLERİNE YOL AÇTI

Muğla’da şok etkisi yaratan yangının ardından yanan evde inceleme yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Evlerimizi koruması için taktırılan demir parmaklıklar bu sefer felakete neden oldular. Ne yazık ki demir parmaklıkların da etkisiyle evden çıkamayan vatandaşlarımız, yangında hayatını kaybetti. Çok üzgünüz, tek tesellimizse yaralı kurtulan kızımızın durumunun iyi olduğunu öğrenmek oldu. Hayatını kaybeden iki vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı, yaralı kurtulan kızımıza da acil şifalar diliyorum diliyorum” dedi.

Yaşamını yitiren Nurten Dağdelen ve oğlu Hüseyin Dağdelen’in cenazelerinin bugün köyde toprağa verildi, yaralı olarak kurtulan Perihan Dağdelen’in ise İzmir’deki bir hastaneye sevk edildiği belirtildi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI