Bugun...



Ana caddede kepçe ile otomobil çarpıştı, bir yaralı

Bodrum’un Bitez mahallesi Atatürk Caddesi’nde iş makinası ile otomobil çarpıştı, kazada bir kişi yaralandı. Kazada yaralanan kişinin yakınları yaralı ile uğraşacakları yerde basın mensuplarına saldırdı, haberin yapılmaması için tehdit etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-10-2022 20:33:07 Tarih: 14-10-2022 20:29

Ana caddede kepçe ile otomobil çarpıştı, bir yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’ndeki Atatürk Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada aniden şerit değiştirdiği iddia edilen 34 07 14678 plakalı  iş makinası karşı istikametten gelen otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile hurda haline gelen otomobilde yolcu olarak bulunan bir kadın yaralandı.

Sağlık ekiplerinin yardımı ile sedyeye alınarak ambulansa taşınan yaralı kadın yaşam mücadelesi verirken, yakınları yaralıyı bırakıp olay yerinde kaza haberini yapmaya çalışan basın mensuplarına saldırarak fotoğrafları sildirmek istedi. Yetmedi haber yapılmaması için basın mensuplarını tehdit ettiler.

Kaza sonrası iş makinası yol kenarına savrulurken, otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanın kişinin yakınlarının basın mensuplarına yönelik tehdit dolu ve çirkin davranışları vatandaşlar tarafındanda tepki ile karşılandı.

 

 

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI