Bugun...



Alev alev yanan otomobilden canlarını zor kurtardılar

Muğla’nın Milas ilçesi ile Ören Mahallesi karayolunda meydana gelen olayda seyir halindeki otomobil alev motor bölümünden çıkan alevlerle yanmaya başladı.

facebook-paylas
Tarih: 04-07-2021 18:26

Alev alev yanan otomobilden canlarını zor kurtardılar

Freni tutmayan otomobili tarlaya sürerek güçlükle durdurabilen sürücü eşi ve çocuğunu yanmaktan son anda kurtardı. Araç sürücüsü Mustafa Niğmet Özer "Otomobil yanmaya başladı, frenler tutmadı, canımızı zor kurtardık" dedi. Muğla’nın Milas ilçesi ile Ören Mahallesi arasındaki karayolunun Beçin Mevkii’nde bugün seyir halinde olan ve Mustafa Niğmet Özer’in kullandığı 34 EBE 871 plakalı otmobil motor bölümünden aniden alev aldı.Özer eşi ve çocuğunun bulunduğu otomobili durdurmak isterken frenlerin tutmadığını fark etti. Yaklaşık 60km hız ile giden ve alev alev yanan otomobili yol kenarında ki tarlaya sürerek  durdurabilen Özer eşi ve çocuğunu otomobilden indirdi.112 acil yardım hattından destek istedi.

 

 

FRENLER TUTMADI CANIMIZI ZOR KURTARDIK

 

Olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yanan otomobili yarım saatte söndürdü. Yanan otomobilden canlarını zor kurtardıklarını belirten Özer “Otomobil motor bölümünden birden alev aldı, ardından frene basarak durdurmak istedim, ancak frenler tutmadı, çaresiz yol kenarındaki tarlaya sürerek otomobili durdurabildim, ardından yardım istedim. Ailecek büyük şok yaşadık, canımızı zor kurtardık” diye konuştu. Otomobil küle döndü, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI