Bugun...



Ahmet Aras “Alt Yapı Takvimi” hazırlıyoruz…!

Bodrum Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras yaptığı açıklamada “Belediyemizin web sitesinde çok kısa bir süre içinde yer alacak olan ALTYAPI TAKVİMİ sayesinde Bodrum Yarımadası genelinde başlayacak olan, devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilgili olarak, işin amacından yetkili kurumuna, ihale bedelinden bitiş tarihine kadar her türlü bilgiye anında ulaşabileceksiniz ve bu çalışmalarla ilgili öneri istek ve şikayetlerinizi kolaylıkla iletebileceksiniz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 12-01-2023 18:52

Ahmet Aras “Alt Yapı Takvimi” hazırlıyoruz…!

Bodrum Belediye Başkanı CHP’Li Ahmet Aras Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen yeni yapılanma ve bu yapılanma hakkında bilgi verdi.

 

Ahmet Aras yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

***ALTYAPI TAKVİMİ sayesinde Bodrum Yarımadası genelinde başlayacak olan, devam eden altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilgili olarak, işin amacından yetkili kurumuna, ihale bedelinden bitiş tarihine kadar her türlü bilgiye anında ulaşabileceksiniz ve bu çalışmalarla ilgili öneri istek ve şikayetlerinizi kolaylıkla iletebileceksiniz.

 

***Bunun yanı sıra, yine çok kısa bir süre içinde Belediyemizin web sitesinde yer alacak olan PROJELER bölümünden, geride bıraktığımız 4 yıl boyunca gerçekleştirdiğimiz, halen devam eden ve planladığımız projelerin tümüne kolaylıkla ulaşarak çalışmalarımızı rahatlıkla değerlendirebileceksiniz.

 

***Yine bu yeni yapılanma doğrultusunda birincisi Şubat ayı başında olmak üzere her ayın ilk haftasında, değerli basın mensuplarımızla gerçekleştireceğimiz İSTİŞARE BULUŞMALARI sırasında bize iletilecek olan bildirim, istek ve şikayetlere çalışmalarımızda öncelik vereceğiz ve yine Şubat ayından itibaren her ayın son haftasında, BU AY BODRUM’DA NELER YAPTIK başlığı altında, bir ay boyunca yaptığımız çalışmaları, detaylı olarak bilginize sunacağız.

 

***Belediyemizin tarihinde bir ilk olacak bu adımlarımızın sayesinde sizleri çok daha mutlu edebilme fırsatına sahip olacağımıza inanıyorum.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI