Bugun...



Adliye’de hükümlü ve tutuklular için kitap kampanyası başlatıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki adliyede bugünden itibaren 15 Şubat tarihine kadar sürecek kitap kampanyası başlatıldı. Bodrum Adliyesi’nin kitap kampanyasında Türkiye’de ilk 10 arasında yer aldığı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 10-01-2023 17:12

Adliye’de  hükümlü ve tutuklular için kitap kampanyası başlatıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki adliyede bugünden itibaren 15 Şubat tarihine kadar sürecek kitap kampanyası başlatıldı. Cezaevlerinde bulunan tutuklu ve hükümlüler için Adalet Bakanlığı tarafından "Kitap İyileştirir" sloganıyla düzenlenen kampanya çerçevesinde  Bodrum Adliyesi ile bir alışveriş merkezinde kurulan stantlarda vatandaşların kitap bağışı yapabilecekleri açıklandı.

 

HÜKÜMLÜ VE TUTUKLULAR İÇİN KAMPANYA DÜZENLENDİ

Hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığı kazanmaları, kütüphaneleri etkin olarak kullanabilmeleri ve daha fazla kitaba ulaşabilmeleri amacıyla düzenlenen kampanyaya Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu, Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Engin Koç, daire amirleri, savcılar, hakimler ve adliye personeli katıldı. 

 

 

BODRUM KAMPANYA’DA İLK 10’NA GİRDİ

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak “Unutmayalım ki kitap aklın ilacıdır, kitap en iyi dosttur, kitaplar uygarlıklara yol gösteren ışıklardır. Geçen yıl açılan kampanyada Bodrum kampanyası Türkiye çapında ilk 10’a girdi. Geçen yıl sadece Bodrum’da toplanan 2 bin kitap kütüphaneler arasında bölüşüldü.” dedi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI