Bugun...



Abramoviç’un ultra lüks yatı MY Solaris Datça kıyılarında

Rusya- Ukrayna savaşının ardından gayrimenkullerini kaçırmak için çözüm arayan ünlü Rus işadamı Roman Abramoviç’e ait 140 metre uzunluğunda 430 Milyon sterlin değerindeki ultra lüks motor yatı MY Solaris’in Girit Adası açıklarından sonra bu sabah saatlerinde Datça kıyılarına geldi.

facebook-paylas
Tarih: 21-03-2022 12:53

Abramoviç’un ultra lüks yatı MY Solaris Datça kıyılarında

Rusya- Ukrayna savaşının ardından gayrimenkullerini kaçırmak için çözüm arayan ünlü Rus işadamı Roman Abramoviç’e ait 140 metre uzunluğunda 430 Milyon sterlin değerindeki ultra lüks motor yatı MY Solaris’in Girit Adası açıklarından sonra bu sabah saatlerinde Muğla’nın Datça ilçesine bağlı İnceburun Mevkii’si açıklarında görüldü. Türk karasularına giren kıyıdan yaklaşık 1 mil açıkta seyreden dev yatı görenlerin büyük dikkatini çekti.

İçerisinde 48 lüks oda ve 60 personelin bulunduğu Bermuda bayraklı yat geçtiğimiz Salı günü aceleyle İspanya’nın Barselona kentinden ayrılarak Akdeniz’e açılmıştı.

 

 

FÜZE SAVUNMA SİSTEMLERİ VAR

Üzerinde iki helikopter pisti ile gövdesinde füze savunma sistemleri ve içerisinde bir denizaltının  bulunduğu yat uluslar arası yat ve deniz taşıtlarını izleme proğramı marinetraffic kanalından izlenebiliyor. Abramoviç’in diğer lük yatı i Eclipse ise halen Akdeniz’deki Malta açıklarında seyrediyor.

MY Solaris isimli yatta Abramoviç’in bulunup bulunmadığı hakkında bir bilgi edinilmedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI