Bugun...



Abramoviç’in yatında güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesine demirleyen dünyaca ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç’in My Solaris isimli yatında güvenlik önlemlerinin arttırıldığı görüldü. Yat personelinin bir bölümüne izin verilirken yatın üzerinde korumalar 24 saat dürbünle etrafı gözlemeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 11-04-2022 21:37

 Abramoviç’in yatında güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı

Rusya-Ukrayna savaşının ardından AB ülkelerindeki mal varlığı ve yatlarına el konulmaya başlanan Rus milyarder Roman Abramoviç’in 21 Mart 2022 tarihinde Bodrum’a gelerek Kumbahçe Mahallesi’ndeki Global Cruise Port’a demirleyen 140 metre uzunluğunda 36 metre genişliğindeki 'My Solaris' isimli ultra lüks yatı geçtiğimiz hafta Bodrum’dan ayrılarak 20 kilometre uzaklıktaki Yalıkavak Koyu’na demirlemişti.

 

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI, KUŞ UÇURTULMUYOR

Yatta bulunan 70’e yakın personelin bir bölümünün ülkelerine izine gönderildiği belirtilirken yatın üzerinde güvenlik önlemlerinin de arttırıldığı görüldü. 400 milyon pound değerinde olan yatın üzerindeki güvenlik görevlilerinin sık sık dürbünle çevreyi gözledikleri ve yata yanaşmaya çalışan bazı bot ve teknelere uyarıda bulundukları görüldü.

Yatın üzerinde güvenlik ve koruma görevlileri haricinde kimse bulunmazken, yattaki tüm pencere ve açık alanların kapatıldığı görüldü.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI