Bugun...



Abramoviç’ın yatı sessizliğe gömüldü, dışarı atım atmayın talimatı verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesine iki gün önce gelen Ukraynalıların protestosu ile karşılayan Rus milyarder Roman Abramoviç’e ait yatta bulunan personelin dışarı adım atmasına daha izin verilmediği görüldü. Tüm perde ve kepenklerini indiren yat sessizliğe gömülürken, yata bir ay yiyecek kadar gıda takviyesi yapıldığı görüldü.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-03-2022 11:14:25 Tarih: 26-03-2022 11:09

Abramoviç’ın yatı sessizliğe gömüldü, dışarı atım atmayın talimatı verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesine iki gün önce gelen Rus milyarder roman Abramoviç7e ait 140 metre uzunluğundaki MY Solaris isimli 140 metrelik ultra lük motor yata yönelik protestoların ardından bugünden itibaren yat personeline dışarı çıkmayın ortalıkta görünmeyin talimatı verildiği iddia edildi.

 

YAT SESSİZLİĞİ GÖMÜLDE PERDE VE KEPENKLER İNDİRİLDİ

Yattaki tüm personel içeri girip sessizliğe gömülürken 5 katlı yatın tüm perde ve kepenklerin tamamen kapatıldığı ve yatın üzerinde sessizlik hakim olduğu görüldü. Önceki gün yat üzerinde sık sık görülen ve temizlik yaparak Bodrum’u izleyen ve rıhtımda yürüyüş yapan personelin bugün ise hiç ortalıkta görünmediği belirtildi.

 

 

BİR AY YETECEK KADAR YİYECEK TAKVİYESİ YAPILDI

Yatın geçtiğimiz yıllarda da Bodrum’da acenteliğini yapan özel bir şirket tarafından öğle saatlerinde 5 minibüs dolusu sebze, meyve ve kuru gıda takviyesi yapıldığı görüldü. Yaklaşık 70 personelin bulunduğu yatın 1 ay yetecek kadar yiyecek ve içecek takviyesi yaptığı ancak ne kadar süre Bodrum’da kalacağının henüz belirlenmediği belirtildi.

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI