Bugun...



8.Bodrum Hamsi Festivali Ertelendi

Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Bodrum Hamsi Festivali’nin bu yıl 8.si düzenlenecek. Festivali ertelendi. Festival 11 Şubat 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 18-01-2024 16:27:29 Tarih: 18-01-2024 15:15

8.Bodrum Hamsi Festivali Ertelendi

Dernekten yapılan erteleme ile ilgili açıklamada "Bu hafta sonu (21 Ocak 2024 Pazar) yapılması planlanan 8. Bodrum Hamsi Festivali 12 Ocak 2024 tarihinde şehit düşen Mehmetçiklerimiz ve peş peşe gelen kazalardaki vefat haberleri neticesinde Dernek Yönetim Kurulu Kararı ile ertelenmiştir" denildi.

 

Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Bodrum Belediyesi’nin desteği ile organize edilen Hamsi Festivali’nin bu yıl çok daha eğlenceli geçmesi bekleniyor. Festival alanında oluşturulacak stantlarda yöresel ürünlere de yer verileceği ve katılımcıların yöresel ürünleri de satın alma fırsatı olacağı belirtiliyor.

 

Bu yılki festivalin sanatçı kadrosunda ise; Hülya Polat, Erol Şahin, Nihat Yılmaz, Safa Tatoğlu, Süleyman Gülten, Emre Yetimoğlu bulunuyor. Festivalin sunuculuğunu ise geçen yılki gibi Murat Kurt’un yapacağı belirtildi.

 

Bodrum Yarımada Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sefer Çelik “Hamsi Festivalinin bu sene çok daha iyi geçmesi için çok iyi bir program hazırladıklarını, Karadeniz’den tonlarca hamsi getirteceklerini ve getirilen hamsilerin pişirilerek ücretsiz olarak katılımcılara dağıtılacağını belirtti. Tüm vatandaşlarımızı 11 Şubat 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek (Stantlar sabah saatlerinde aktif olacak, konserler saat 11.00-12.00 gibi başlayacaktır.) 8.Bodrum Hamsi Festivaline davet ediyorum.” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI