Bugun...



72 yaşındaki Mehmet Vural’dan 10km. de 3. Lük kupası geldi

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde yaşayan 72 yaşındaki Mehmet Yavuz Vural İstanbul’da düzenlenen 10 km. lik yol yarışında üçüncü oldu.

facebook-paylas
Tarih: 21-06-2021 14:20

72 yaşındaki Mehmet Vural’dan 10km. de 3. Lük kupası geldi

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde yaşayan eski basketbolculardan Mehmet Yavuz Vural yol yarışlarında elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye başladı. Günde 10-15 km. antrenman yapan 72 yaşındaki Vural geçtiğimiz hafta İstanbul’da Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı 10 km. lik yol yarışında kategorisinde üçüncü olarak kupa ve madalya kazandı.

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 5 VE 10 BİN METRELERDE YARIŞACAK

 

Bu hafa sonunda Atletizm Federasyonu tarafından İzmir Atatürk Stadyomu’nda düzenlenecek olan Türkiye Masterlar Atletizm Şampiyonası’nda 5 bin ve 10 bin metrelerde yarışacak olan Vural “İki gün üst üste ve oldukça sıcak havada uzun mesafe yarışmalarında mücadele edeceğim. Türkiye çapında bir yarışma ama hazırlıklarımı iyi yapıyorum, her iki branştada ilk üçe girerek madalya almaya çalışacağım. En büyük sıkıntımız Bodrum'da bir atletizm pisti olmaması, en yakın ilçemiz Milas'ta bile bir tartan pist varka dünya turizm markası bir kentte bir pistin olmaması buna rağmen rekortmen ve şampiyon atletler çıkması düşündürücü” diye konuştu.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI