Bugun...



51 yaşındaki Mersinli Songül Öğretmen’in bebek özlemi Muğla’da gerçekleşti, ikiz bebekleri oldu

Muğla’da tüp bebek yöntemiyle anne olmanın sevincini yaşayan, 51 yaşındaki Songül Nur öğretmenin bebek özlemi sona erdi. Songül öğretmen “Yıllardır süren özlemimi ikiz bebeklerim ile sona erdi, geç yaşta da olsa annelik güzel bir duygu” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-11-2023 14:00:04 Tarih: 08-11-2023 13:51

51 yaşındaki Mersinli Songül Öğretmen’in bebek özlemi Muğla’da gerçekleşti, ikiz bebekleri oldu

Muğla’da yaşayan öğretmen Songül Nur Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ev Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Kliniği Perinataloji Polikliniği’nde uygulanan tüp bebek yöntemi ile ikiz bebeğe sahip oldu.

 

BABAANNEMDE 56 YAŞINDA BEBEK SAHİBİ OLMUŞTU

Öğretmen Songül öğretmen Yaptığı açıklamada  “Yüce Mevla'mdan ümidimizi hiç kesmedik rahmetli babaannem de bu süreçte hep bana ilham oldu. Kendisi de 56 yaşında doğum yapmıştı. Çok mutluyum, yaşadığım bu mutluluğun tarifi yok, yeniden doğmuş gibiyim. Eşim ve ben tüp bebek tedavisine Mersin’de başladığımızda Şubat ayında yaşadığımız deprem nedeniyle takip süreci biraz sekteye uğradı. Muğla’ya geldikten sonra da perinatoloji polikliniğinde Uzm. Dr. Selahattin Kükner tarafından yapılan takiplerimin sonucunda sağlıklı bir şekilde kızlarımız dünyaya geldi.” dedi.

 

GEÇ YAŞTADA OLSA ANNELİK ÇOK GÜZEL BİR DUYGU

“Yaşadığımız her anın kıymetli olduğunun bilinciyle, geç yaşta olsa da annelik çok güzel bir duygu, kendimi çok enerjik hissediyorum. Onların her nefes alışverişini izlemek bana keyif veriyor. Burada profesyonel bir ekibin takibinde doğum yaptım tüm klinikte çalışan doktorlar, ebeler ve çalışanlara minnettarım.” dedi.
 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI