Bugun...



40 metrelik lüks yat böyle battı, 9 kişi son anda kurtarıldı

Türkiye kıyılarından İtalya’ya seyir halinde olan ve Akdeniz’de batan 40 metre uzunluğundaki süper yatta bulunan 9 kişi son anda kurtarıldı. Yatın batış anı saniye saniye görüntülendi. Yatın Türkiye kıyılarındaki Gelibolu’dan İtaly’nın Milazzo kentine seyahat ettiği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 23-08-2022 10:53

40 metrelik lüks yat böyle battı, 9 kişi son anda kurtarıldı

Akdeniz kıyısındaki İtalya’ya ait Catanzaro açıklarında seyreden ve Çanakkale iline bağlı Gelibolu’dan hareket ettiği belirtilen  40 metre uzunluğundaki My Saga isimli yat uluslar arası kanaldan kurtarma ve yardım çağrısında bulundu. Yunanistan’ın önde gelen yayın organlarından www.iefimerida.gr haber sitesinin okuyucularına duyurduğu haberde olay yerine çok sayıda Fronteş ve İtalyan sahil güvenliği gitti. Yarısına kadar batan yatta bulunan 4 yolcu ile 5 personel İtalyan sahil güvenliği tarafından kurtarıldı.

Yatın batışı ise İtalyan sahil güvenliği tarafından saniye saniye görüntülendi ve yayınlandı. Kıyıdan 15 kilometre açıkta meydana gelen olayda yatın 20 dakika gibi bir sürede tamamen battığı belirtildi. Yatın batış nedeni ise açıklanmadı.

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI