Bugun...



3 günlük kapanmayı duyan Bodrum’a koştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı ile birlikte üç günlük getirilen kapanmayı duyanlar Bodrum’a akın etti. İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyükşehirlerden bugün Bodrum’a gelenler güzel havanın etkisi ile sahillere giden denize girip güneşlendi.

facebook-paylas
Tarih: 22-04-2021 20:27

3 günlük kapanmayı duyan Bodrum’a koştu

ÜÇ  günlük kapanmayı fırsat bilenler büyükşehirlerde kalmayıp Bodrum7a akın eti. Bugün ciddi bir trafik artışı gözlendi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün aniden ısınan hava nedeniyle tatilciler sahillere akın etti, bol bol güneşlenip denize girdi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün öğle saatlerinde aniden ısınan hava nedeniyle Bodrumlular ve tatil için gelenler yaz aylarından kalma bir günün tadını çıkardı. Hava sıcaklığının 30 deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceye ulaştığı ilçede plajlarda renkli görüntüler oluştu. 23 Nisan tatili için büyükşehirlerden turistik ilçeye gelenler sıcak ve güneşli havada bol bol yüzdü denize girdi.

 

 

BODRUM İSTANBUL’DAN DAHA GÜVENLİ

 

İstanbul’dan Ortakent Mahallesi’ne tatile gelen emekli elektrik mühendisi evli ve iki çocuk babası Memduh Kılıç “Tatil için Bodrum’a yazlığımıza gedik. İstanbul’da aylardır sokağa korkudan çıkamıyorduk, burada insan sayısı daha az ve daha sakin. Sitemiz sahilin hemen kıyısında bugün güneşli havanın tadını çıkardık” diye konuştu. Bodrum’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği herhangi bir yağış beklenmediği açıklandı.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI