Bugun...



20 Yaşındaki genci ensesinden vurmuşlar, Bodrum'a çalışmaya gelmişti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün akşam saatlerinde denize girmeye giden iki genç kızın ormanlık alan kıyısında öldürülmüş olarak bulduğu kişinin Ağrı'nın Patnos ilçesinden çalışmaya gelen inşaat işçisi 20 yaşındaki Kenan Uzunay’a ait olduğu ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-08-2022 11:33:45 Tarih: 30-08-2022 11:27

20 Yaşındaki genci ensesinden vurmuşlar, Bodrum'a çalışmaya gelmişti

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Güvercinlik Mahallesi Gökçeler Mevkii’ndeki mesire yerinde denize girmeye giden iki genç kızın sahildeki ormanlık alanda dün akşam saatlerinde yerde yatan bir kişinin kafasında kanlar olduğunu ve hareketsiz yattığını görünce güvenlik güçleri soruşturma başlatmıştı.

Üzerinde sadece şort ve ayağında terlik bulunan gencin cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken gencin Bodrum’a çalışmak için gelen 20 yaşındaki Kenan Uzunay’a ait olduğu tespit edildi.

Uzunay’ın olay yerine birlikte geldiği kişi veya kişiler tarafından ensesinden vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ağrı’nın Patnos ilçesinde yaşayan ve bir süre önce çalışmak için Bodrum’a geldiği öğrenilen  inşaat işçisi 20 yaşındaki Kenan Uzunay’ın öldürülme nedeni hakkında açıklama yapılmadı. Olayla ilgili geniş soruşturma sürüyor.

Kenan Uzunay’ın kuzeni Bayram Uzunay ANTERHABER'e yaptığı açıklamada “Kenan benim amcamın oğlu, biz ailecek inşaat işi yapıyoruz, Bodrum’a çalışmaya gitmişti. Kendi halinde olan biriydi, düşmanı filan yoktu, büyük şok ve üzüntü içerisindeyiz, ne desek yalan” diye konuştu. Kenan Uzunay’ın cenazesinin toprağa verilmek üzere Ağrı’nın Patnos ilçesine gönderileceği belirtildi.

 

 

HABERLE İLGİLİ LİNK AŞAĞIDADIR




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI