Bugun...



15 yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz ülkeyi ayağa kaldırdı, 7 çocuk tutuklandı

Yunanistan’da 15 yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz ülkeyi ayağa kaldırdı. Tecavüz olayına karışan 7 çocuk tutuklandı, 10 çocuk hakkında arama yakalama kararı çıkarıldı.

facebook-paylas
Tarih: 28-12-2022 14:27

15 yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz ülkeyi ayağa kaldırdı, 7 çocuk tutuklandı

Yunanistan’ın başkenti Atina’nın İlion Mahallesi’nde  geçtiğimiz hafta bir evde 15 yaşındaki kız çocuğunun yaklaşık 20 çocuk tarafından toplu tecavüze uğraması ülkeyi ayağa kaldırdı.

7 ÇOCUK TUTUKLANDI

 Tecavüz anını cep telefonu ile videoya kaydeden başka bir kız öğrencinin ortaya çıkardığı olayın ardından polisin yaptığı soruşturmada bir hafta içerisinde yakalanan Yunanistan, Arnavut ve Bulgaristan vatandaşı olan 18 yaşından küçük 7 çocuğun tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

 

 

REHABİLİTASYON MERKEZİNDE TEDAVİ ALTINA ALINDI

15 yaşındaki kız çocuğunun bir rehabilitasyon merkezinde tedavi altına alındığı ve olayla ilgili 10 çocuk hakkında da arama yakalama kararı çıkartıldığı, bazı çocukların olayın hemen ardından yurt dışına gittiği belirtildi.

 

ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Atina Savcısı’nın çete üyeliği ve toplu tecavüzden işlem yaptığı çocukların evlerinde yapılan aramada çok sayıda bıçak, kesici alet, uyuşturucu, silah ve pornografik malzeme ele geçirildiği belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI